Ihan siltä varalta, että joku muukin yrittää etsiä googlaamalla tietoa epäonnistuneen tuoresiirron jälkeisestä vuodosta, niin minäpä kerron teille omastani. Nyt silmät kiinni, jos olet juuri syömässä! Jos ei vuoto kiinnosta, voit skipata tämän postin. Lupaan, etten piilota joukkoon mitään tärkeää muuta tietoa.

Normaalisti mun menkat on runsaat, mutta hallittavissa ihan vaipoilla. Voin nukkua kyljellään, ainakin suunnilleen pelkäämättä ohivuotoja. En muista sellaista tapahtuneen ainakaan 10-15 vuoteen. Nyt sitten tämä tyhjennysvuoto (sellaista tämä kai on, kun ei ihan normaalit menkatkaan ole kyseessä), joka alkoi sunnuntaina, on sellaista liman sekaista ja niin löysää, että sitä on joka paikassa! Yöllä nukkuessa sitä valuu selällään ollessa puoleen väliin alaselkää ja pissalle istuessa sitä ehtii lorahtaa housujen ja pöntön välistä lattiallekin. Ja niille housuille. Ja siihen pöntön reunalle. Töissä tietysti. Täysin hallitsematonta!

Sitten se loppui kokonaan jo keskiviikoksi, jes. Mutta jatkui hulahtamalla tostaina, wtf? Tästä päivästä en vielä tiedä.

Niin. Että sellaista mun housuissa. :)