Eilen (kp16) oli Primolutien aloituksen vuoro. Lääkäri ennusti keskiviikon ultrassa ovulaatiota lauantaille, mutta se tuntui viipyvän ja tuli ehkä eilen (sunnuntaina) päivällä/alkuillasta. Päätin lykätä Primolutien aloituksen mahdollisimman myöhään, ettei ne vaan pääse surkastamaan vaivalla kasvateltua munista juuri ennen irtoamistaan. Ovulaatio (joka joko ehti tai ei ehtynyt tapahtua) tuli luomuhyödynnettyä ja jotenkin tuli sellainen lähes lapsenomainen, syvä usko, että tässä kierrossa tärppää. Että odottelen parin viikon päästä turhaan menkkoja ja IVF-kierron alkamista, tuskailen, kun menkat ei ala 2 päivää Primolutien lopettamisen jälkeen.

Noinhan meille tavallaan viimeksi kävi. Odotin menkkoja clomien aloittamiseksi IUI-hoitoa varten, mutta ei ne alkaneet, kun tuli plussa. Olisi niin kätevää, että nytkin tulisi juuri ennen hoitoja.

Toki tiedostan, että tässä on se ristiriita, että johan meille yksi hoito tehtiin, eikä siinäkään käynyt näin hyvää tuuria. Mutta silti. Toivoa kai saa? :)