Kivut ei mene pois ja yöllä piti oikein herätä lämmittämään kaurapussia tähän "tauotta jatkuvaan supistukseen". Tai siis ainakin siltä tuntuvaan olotilaan.

Soitin aamulla klinikalle ja hoitaja yhdisti siirron tehneelle lääkärille. Siirrossa ei kuulemma tapahtunut mitään erityistä (ei minunkaan mielestä) ja lääkäri epäili, että kipu tulee munasarjoista, vaikka tuntuu kohdun kohdalla. Käski ottamaan Panadolia, ummetuslääkettä, syömään tänään kevyesti ja juomaan heti soiton jälkeen parin tunnin sisällä 2 litraa vettä. Puoleltapäivin pitää soittaa ja varata tälle päivälle ultra-aika, jos ei ala helpottaa.

Olen kohta juonut sen 2 litraa ja nappasin 1g Panadolia sekä 2 pussia Pegorion-ummetuslääkettä, mutta en ole nyt ihan varma vielä, onko oireet helpottuneet vai ei. Nyt tuntuu, että kipu painottuu vähän enemmän tuohon oikeanpuoleiseen munasarjaan, ei niinkään ehkä enää kohtuun.

Odottelen vielä tunnin ja kuulostelen oloa. En haluaisi ihan heppoisesti maksaa 150-200€ ylimääräisestä ultrasta... Kun ei se kiinnittymistä edesauta varmaan kuitenkaan, vaikka tarkemman diagnoosin saisinkin.