Käyttökokemuksia Menopurista.

Kertasin eilen vielä pariin otteeseen töissä Menopurin sekoituksen, kun tiesin, että tulen kotiin vähän myöhässä ja on kiire salassa sekoitella ainekset.

Lääkkeestä levisi koko huoneeseen aika voimakas haju, joten ihan täysin salassa tuota olisi mahdotonta tehdä. :) Nesteampullit oli helppo sekoittaa jauheen joukkoon, ei mitään ongelmia. Joissain jenkkien Youtube-ohjeissa käskettiin ruiskuttaa neste pullon sisäreunan pintaa pitkin, ettei seokseen tule kuplia, mutta suomenkieliset ohjeet käskivät pistää pystysuorassa hitaasti ja niin tein.

Ohjeissa luki, että kun annosruiskuissa on oletuksena pieni määrä ilmaa, se tulisi ruiskuttaa pulloon, nesteen yläpuolelle, ennen aineen imemistä ruiskuun. Tein näin, mutta se aiheutti kai jonkunlaisen alipaineen pulloon, josta ei meinannut millään tulla riittävästi lääkettä ruiskuun. Pari kertaa työntelin mäntää edestakaisin, mutta pienen lääkemäärän lisäksi tuli vain vastustellen ilmaa. Oli lopulta pakko irrottaa ruisku ja laittaa se uudelleen takaisin, että sain valutettua vaaditut 150IU ruiskuun.

Tästä jäi nyt sitten tietenkin hassu fiilis, että teinkö jotain väärin ja menihän kaikki nyt ihan oikein. Kun kuuluuhan tässä hoidossa aina jotain jännittää..! :D