On mun sinne pakko huomenna mennä, velvollisuudentuntoinen piru olkapäällä pakottaa.

On kuulemma yleistä, että veritesti on jo pp11, mutta kotitestin saisi tehdä vasta pp14. Haluan lopettaa luget 100% jossittelematta ja rentoutuneen hyvää omatuntoa kokien, joten käyn testauttamassa sen virallisen negan ja lopetan sitten lääkkeet huomenna. Ajatella, että lääkkeiden lopettamisestakin saa maksaa 50 euroa! Ja pitää herätä 6:20 vapaapäivänä.

Mihinkään maksulliseen välitapaamiseen lääkärin kanssa en aio suostua, menen seuraavan kerran välikierron jälkeen suoraan PAS-ultraan kp10, eli todennäköisimmin 20.4.2015. Kahden kuukauden hoitohiljaisuus siis tiedossa. Millähän sitä täyttäisi elämänsä..?

Mä muuten mietin, että olisiko sitä tehnyt toisen (eli siis kolmannen) hoidon vielä tässä keväällä ja vasta syksyllä sitten tyhjentäisi pakkasta PAS-hoidoilla, mutta en tiedä, suostuuko lääkäri, kun hänen mielestään nuo pakkasessa olevat 2 alkiota ovat varmaan kuitenkin hyvin potentiaalisia. [Kuvittele tähän silmien pyörittelyä] Itse en tähän usko, koska vähintään toinen kuukahtaa sulatuksessa ja selviääkö sitten se toinenkaan siirtoon asti..? Jos huhtikuussa ei päästä siirtoon, siirtyy kaikki hoidot suoraan elokuulle, toukokuussa ei ehdi ja kesäkuussa olen lomamatkalla, heinäkuussa klinikka kiinni. Siksikin olisi kiva tehdä se hoito nyt, tulisi edes jotain tehtyä, kun jos alkiot ei selviä sulatuksesta, en tee mitään hoitojen eteen koko loppukeväänä/kesänä.