Nyt on havaittavissa pientä turnausuupumusta. Ärsyttää, että nämä hoidot taas vaan roikkuvat ja odottavat menkkoja. Varsinkin, kun ei ole ollenkaan takeita, että ne alkavat ajallaan. Pistin irroituspiikin kp4, en ole yhtään vakuuttunut, että kroppani tajusi ajatella sen ovulaationa ja että menkat alkaisivat punktiosta kahden viikon kuluttua (kuten lääkäri epäili). Lääkäriltäkin se oli täysin arvaus (näin ilmeestä), kun eihän hänellä ole tästä luteaalivaiheen punktiosta vielä niin paljon kokemusta, että osaisi sanoa mitään varmaksi. En jotenkin saanut suutani auki, vaikka olin miettinyt pyytäväni Primolut-kuurin kierron lopettamiseksi.

Tässä nyt vaan odotellaan. Jos menkat tulee lääkärin ajatusten mukaan, se olisi ehkä ensi viikon ma-ke välillä. Jos ei tule ja kierto venyy johonkin omituisiin sfääreihin ilman keltarauhasta, menkat voi alkaa joskus maaliskuun puolivälissä tms. Tuossa on vielä tietty neljän päivän aukko, jolloin ne ei saisi alkaa, koska muuten siirto osuu juuri pääsiäiseen. Todennäköisesti mun kroppa tähtää just siihen...

Kun hoitojen tulos näytti vielä loistavalta (8 hedelmöittyneen jälkeen), mua ei haitannut yhtään, ettei tullut tuoresiirtoa. Olin innoissani hyvin tehdystä stimulaatiosta ja valmis odottamaan siirtoa pidempään. Nyt, kun tiedän alkioiden paskan määrän, ärsyttää, ettei päästy heti piinailemaan ja tämä olisi nopeammin ohi. Nyt tuli ensin tällainen 1-2kk välitila, jonka jälkeen kaikki voi yhä edelleen mennä perseelleen. Olisin toivonut pikaisempaa päätöstä tälle kaikelle. Ärsyttää roikkua tällaisessa välitilassa.