15:30 oli pakko lähteä töistä, kun vatsa kipuili ja turposi niin, ettei housut enää menneet kiinni. Soitin klinikalle, mutta sieltä oli jo lääkärit lähteneet kotiin. Hoitaja neuvoi menemään kotiin ja yrittämään 3 tuntia saada olo paremmaksi ja sen jälkeen pitäisi suunnata päivystykseen.

Hoitaja oli sitä mieltä, että koska vatsa ei ole toiminut punktion jälkeen, se on suurin syy olon pahenemiseen. Lisäksi 2 litraa nestettä ja väkisin tiristetty pissa viittaa kropan kuivumiseen. Juo ja kaki, oli ohje. :)

Onneksi lääkekaapista löytyi Microlax, joka pelasti tilanteen. Kipu poistui yhdellä vessakäynnillä! Pari litraa juotavaa ja olo oli taas normaali. Vatsa jäi yhä turvonneeksi ja mies meinasi pyörtyä, kun näytin suihkun jälkeen sivuprofiilini. Kuulemma isompi kuin esikoisen raskausaikana. :)

Nyt turvotus tuntuu laskeneen, ainakin eiliset housut menee taas kiinni. :)

Olen testannut 10 000 IU Pregnyliäni kaksi kertaa, heti pistosta seuraavana päivänä ja eilen (eli viikko pistoksen jälkeen). Näkyi vielä vaalea viiva (haamu). Eiköhän se siitä ensi viikoksi häivy. Tosin yhä ajattelen, että marssin vaan verikokeeseen, tekemättä yhtäkään kotitestiä. Tällä hetkellä ainakaan ei ole mitään viitettä, että olisi tärpännyt, rinnat on ihan löllöt, ei pingota mistään.