Nega testattu aamulla, vuoto pysyy edelleen poissa. Ei ollut tarkoitus näitä oireita mihinkään kirjailla, mutta tuo PP8 vuoto oli sen verran hämmentävää, että jotain outoa on tekeillä ja ajattelin raportoida ihan itsellenikin muistiin. Tosin ilman kaiveluita tuokin vuoto olisi jäänyt huomaamatta, ei se koskaan ulos asti ilmestynyt...

Menkkakivut (lähinnä siellä selän puolella, mutta hetkittäin hyvin voimakkaina myös vatsalla pp3 lähtien) jatkuu. Nettijuttujen mukaan menkkakivut tuo yleensä aina negan, rauhalliset, oireettomat alut on sitten niitä plussia... Harmi.
Eilen illalla, kun oli kohtalaisen kovat menkkakivut, mietin, että ei sieltä voi mitenkään tuollaisilla kivuilla plussaa tulla. Hetkittäin on kaikki mahdolliset menkkakivut ja -oireet, vain se vuoto puuttuu.

Huomenna on dpo14, eli menkat saattaa alkaa (tuskin 2 lugea iltaisin pitää vuotoa edes poissa) ja viimeistään torstaina (dpo16) olisi vuodon vuoro. Tavallaan mua jännittää lopputulos (vain ja ainoastaan sen tuhrun takia), tavallaan mietin, miksei sitten ole tissit kipeät ja miksi menkkakivut on valloillaan.

Sitä mahdollista seuraavaa hoitoa (jos rahat järjestyy jostain) mietin jo ja muistin, että ei sitä seuraavaan kiertoon edes voida tehdä, kun edellisessä kierrossa pitää syödä taas se Primolut-kuuri. Eli menisi toukokuulle ja sitten aikataulu on turhan tiukka kesälomamatkan suhteen. Jos jotain menee pieleen, lomakin menee. Hoito siis aikaisintaan heinäkuussa, eli on aikaa pudottaa painoa ja miettiä elämäänsä.