Luteaalivaiheen stimulaationi alkoi siis kp17, viime viikon keskiviikkona. Aloitin heti 225 annoksella Menopurin ja seuraavana päivänä mukaan tuli Orgalutran.

Tänään oli 1. seurantaultra, jossa näkyi 11kpl folleja, kokoluokka todella hajanainen: 10-16mm.
Osa noista jää liian pieneksi tai osa ehtii karata, näiden vaihtoehtojen kanssa lääkäri nyt painii ja tekee päätöksen punktion ajankohdasta keskiviikkona. Vaihtoehdot ovat perjantai tai maanantai. Todennäköisemmin kuulemma se maanantai, ettei vaan tule poimittua taas liian aikaisin. Toisaalta maanantaina isoimmat (3 kpl) ovat ehkä jo pilalla.

Petyin tuohon maanantai-ajatukseen, toivoin tämän kaiken olevan ohi jo tällä viikolla. Perjantai olisi mennyt ilman sairauslomaa, nyt joudun toimittamaan töihin saikkulapun, jossa lukee klinikan ja lääkärin nimi. Ei jää kenellekään epäselväksi, missä olen ollut...

Noh, eipä voi mitään. Illalla apteekin kautta kotiin ja lisää hormonia mahaan. Nyt Menopurin annos tiputettiin 150 yksikköön, ettei follit kasva liikaa maanantaita ajatellen.

Sepäs vasta olisikin hemmetin hienoa, että se maanantai on liian myöhään. Mä VIHAAN viikonloppuja, kun ne on pilanneet meiltä jo kaksi hoitoa ja tässä on nyt menossa kolmas sen takia ihan arvailuksi.