Sanotaanko, että nyt kyllä luonto pääsi yllättämään kokeneen konkarin 10-0, kun sairaan pitkien 9 vuotopäivän ja 2 kuivan päivän jälkeen kuvittelin menkkojen olevan ohi, mutta vuoto alkoikin taas yhtäkkiä ihan hulahtamalla. Ei käynyt mielessäkään odottaa tällaista yllätystä. Soitin heti ensijärkytyksessä naistentautien päivystykseen, että mitä järkevää tässä pitäisi tehdä, ja koska en ole kahteen viikkoon tehnyt, käskivät tehdä vielä yhden raskaustestin. Siinä sitten vedin paitaa tahraisten housujen yli, että kehtasin taapertaa kotimatkalla ostoskeskuksen apteekin kautta. Kävin jo kotiin ajaessa läpi ajatusta, että no niinpä tietenkin, mähän olen ollut tietysti sitten kuitenkin raskaana ja tämä on joku varhainen keskenmeno. Ajatus tuntui jo tavallaan hyvältä - tapahtuu edes JOTAIN.
Mutta nega se testi sitten kuitenkin edelleen oli.. Eli joko mulla oli tuossa välissä 11 päivän kierto tai sitten edellinen päättyi virallisesti vasta nyt ja kierron pituudeksi tuli 47, josta ihan vain huvin ja urheilun vuoksi vuodin ensin alkupuolella yhden, sitten parin päivän päästä toisen, loppupuolella 9 päivää ja sitten lopuksi tulee vielä normaalit menkat.
Ensin ajattelin sännätä tänään lääkäriin, mutta sitten totesin, että miksi. Ei se osaa kuitenkaan sanoa, mistä tämä kaikki johtui, eikä osaa sanoa, mitä tulevassa (toissapäivänä alkaneessa) kierrossa tulee ovulaation suhteen tapahtumaan. Eli odottelen... Jos vielä tämäkin kierto menee ihan sekaisin, sitten on pakko käydä hakemassa jotain lääkkeitä.