Uusi lääkäri oli ihana ja tulee kyllä saamaan kaikki rahat, jotka saan vielä jostain raavittua kasaan meidän hoitoihin. En palaa enää vanhalle klinikalle, sen verran vakuuttavasti tämä lääkäri kumosi edellisen lääkärin valintoja ja ehdotuksia puhtailla faktoilla.

Lääkäri ehdotti, että kokeillaan 3-4 kk Letrozoleilla ja sen jälkeen mietitään kolmatta IVF:ää/ICSI:ä. Vaikuttaa hyvälle suunnitelmalle sen takia, että saan vähän lisäaikaa miettiä hoitojen rahoitusta, hoitaa miehen taivuttelua ja vuoden alusta aukeaa uusi lääkekattokin. Tänä vuonna en ole ostanut mitään lääkkeitä, joten olisi tyhmää ostaa nyt tässä vuoden lopulla jotain täyteen hintaan ja jos (JOS) jostain syystä lähtisimme sitten vielä yhteen hoitoon, maksaa seuraavat lääkkeet taas nollasta. Maksetaan siis kaikki ensi vuoden lääkekattoon.

Ensin laskin keskustelujen aikana, että jee, tammikuussa ollaan jo hoidoissa, mutta sitten riisuin pöksyt ja ultrassa löytyikin munasarjasta 5-senttinen kysta. Siitä täytyy päästä eroon ennen kun voin aloittaa Letrozolit ja tämän hetken suunnitelmalla sitä sulatellaan vielä ainakin marraskuu. Vasta joulukuussa alkaa siis Letrot ja jos niillä mennään 3-4kk, hoitoja voisi ajatella ehkä joskus huhtikuussa. Samassa kuussa ylitän kahdella vuodella sen kriittisen ikärajan, jonka olin asettanut itselleni kakkosen syntymälle.

Viime torstaina olin ihan innoissani uudesta suunnitelmasta ja ajattelin, että kyllä tuo kysta tuolta nopsaan hoituu pois. Tänään sain sitten ultrassa vahvistuksen, että siellä se yhä keikkuu ja estää Letrojen aloituksen vielä marraskuussakin. Kummasti mieliala laski välittömästi.