Tissit on yhtä lötköt ja tyhjät kuin lompakko hoitojen jäljiltä.

Usein tässä vähän ennen menkkoja tissit on edes vähän kipeät tuolta reunoilta painellessa, nyt ei mitään, lötköttävät vaan. Ekassa raskaudessa ainut oire ennen testiä oli rinnat, jotka ei meinanneet mahtua enää vaatteisiin. Vähän plussan jälkeen tissit levisi niin, että ne näkyi takaapäinkin kainaloista. Nyt ei mitään. Ei niin yhtään mitään.

En usko, että mulla voisi raskaus alkaa ilman tissioireita, ne on jotenkin niin selkeä hormonioire.

En muista enää mitään oireita siitä keskenmenneestä raskaudesta, oliko niitä ollenkaan vai ei, mutta huonostihan se päättyikin. Hyvin päättyneessä raskaudessa pääoire oli kuitenkin nuo tissit, joten sitä oiretta etsiskelen jatkossakin.

Ja nyt sitä oiretta ei ole.
Ja vaikka tiedän tämän, joku hemmetin ääliö sisälläni saa mut toivomaan plussaa! Miksi pitää ehdointahdoin pilata oma pääsiäinen toivomalla, että juuri ennen lomalle lähtöä uutiset verikokeesta olisi hyvät?! Kun ei ne vaan voi olla. Ärsyttävä tämä toivo, joka jaksaa elää, vaikkei syitä ole.

Petyin ekan kerran jo pp8 löytäessäni tuhrua, sitten pp10 testin näyttäessä negaa, sitten vielä uudestaan pp10, kun kaivoin testin roskiksesta roskishaamun toivossa (eipä näkynyt) ja pitää näköjään vielä sitten torstaina pettyä verikokeen tuloksista. Eikö kerta riittäisi?